Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

“Achter een elektrische auto kan geen trekhaak” Natuurlijk wel!

Brink wegdraaibare trekhaak, ook voor elektrische auto's

Er komen steeds meer elektrische auto’s op de markt. Deze vervangen auto’s met brandstofmotoren. Een veel gehoord argument tegen de elektrische auto is dat er op een elektrische auto geen trekhaak kan. Maar het tegendeel is waar.

Steeds meer elektrische auto’s mogen een stevig gewicht trekken. De Volkswagen ID.4 mag bijvoorbeeld 1.000kg trekken. Genoeg voor de meeste aanhangers, maar voor een caravan vaak te beperkt. De Skoda Enyaq of de Audi Q4 mogen al 1.400kg trekken, en de Polestar 2 maar liefst 1.500kg. Ruim voldoende voor de meeste caravans. Toch nog niet voldoende? Dan kan de Kia EV6 een optie zijn. Deze mag zelfs 1.600kg trekken. Voor al deze auto’s leveren en monteren wij trekhaken. De trekhaken worden compleet gemonteerd met bekabeling en stekkerdoos en het inleren van de trekhaak op uw auto. Het aansluiten van een geschakelde en/of constante plus verzorgen wij ook voor u.

Niet alle auto’s kunnen of mogen een aanhanger of caravan trekken. Vaak kan er dan toch een haak gemonteerd worden. Een draaghaak om precies te zijn. Deze zijn speciaal ontworpen om een fietsendrager of bagagebox te dragen. Hier kan geen aanhanger of caravan aan gekoppeld worden.

Er zijn vele soorten trekhaken; vaste, afneembare, wegdraaibare trekhaken. De trekhaken monteren we binnen 1 dag.

De verschillende trekhaken hebben verschillende voor- en nadelen. We staan u graag te woord en leggen alles aan u uit. Voor meer informatie is de kortste weg om te bellen met 055 – 541 88 33. Een e-mail kan natuurlijk ook, dat kan via werkplaats@vanasapeldoorn.nl. Houdt u uw kenteken bij de hand? Dan komen we direct bij de juiste informatie en ontvangt u direct een prijs voor de gewenste trekhaak.

Als Brink trekhaakpartner bent u bij ons verzekerd van snelle levertijden en vakkundige montage door ervaren monteurs. Doordat wij veel trekhaken monteren werken we vlot en heeft u het voordeel van een scherpe prijs.

(PS we monteren niet alleen trekhaken op elektrische auto’s, dit doen we ook op brandstofauto’s of (plug-in)hybride auto’s)