Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Brommobiel

John Hagen en Kees van As bij de Ligier JS60 sport Ultimate brommobiel. John Hagen en Kees van As bij de Ligier JS60 sport Ultimate brommobiel.

De brommobiel is een volwassen alternatief voor de auto. Droog en comfortabel kunt u genieten van grenzeloze mobiliteit omdat u met ieder rijbewijs mag rijden in een brommobiel.

Historie

De brommobiel vindt zijn oorsprong in de uitgestrekte en agrarische gebieden van Frankrijk en Italië. Er was grote behoefte aan een vervoersmiddel die deze afstanden op een droge en comfortabele manier kon overbruggen. Zonder dat daar een rijbewijs voor nodig was. De eerste voertuigen waren vaak niet meer dan overdekte bromfietsen. Maar met de introductie van de dieselmotor in 1983 brak een nieuwe fase aan. Een fase waarin de brommobielen solide, zuiniger en betrouwbaarder zijn geworden.

Microcar en Ligier

Al sinds 2003 vertegenwoordigen wij het brommobielmerk Microcar. En sinds 2014 kunt u bij ons ook terecht voor Ligier brommobielen.
Microcar en Ligier zijn al jaren de best verkopende brommobielmerken van Nederland. Dat komt onder andere door het ruime aanbod, de hoge veiligheid en ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ideeën.
Microcar en Ligier 45 km auto’s bieden u diverse belangrijke voordelen, denkt u hierbij aan:

  • Droog, comfortabel en betrouwbaar rijden
  • Eenvoudige bediening
  • Te rijden met het AM rijbewijs, dus geen autorijbewijs nodig.
  • Altijd uitgerust met automaat
  • Voldoende ruimte voor twee personen en een grote hoeveelheid bagageruimte
  • Geen wegenbelasting en APK plicht
  • Luxe uitgerust, airconditioning, stuurbekrachtiging en stoelverwarming mogelijk

Brommobielen zijn inmiddels een gemeengoed geworden op de Nederlandse wegen. Niet zo verwonderlijk met alle eerder genoemde voordelen. Wanneer u meer wilt weten over brommobielen kunt contact met ons opnemen of bij ons langskomen. Wij staan u graag te woord om u uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

Nieuwe brommobiel

Zelf uw Microcar of Ligier uitzoeken. Model, kleur, opties en accessoires, alles helemaal naar uw wens? Dat kan! Op basis van uw wensen is er altijd een brommobiel samen te stellen waar u helemaal tevreden mee bent. Zo kunt u tegenwoordig kiezen voor stuurbekrachtiging, airconditioning, stoelverwarming en Apple CarPlay.

Occasions

Ook voor de aanschaf van een occasion kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd diverse gebruikte brommobielen voor u op voorraad. Mochten wij op dit moment geen brommobiel hebben staan die bij uw wensen aansluit dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken dan samen met u welk merk en model het beste bij uw wensen aansluit en gaan vervolgens voor u op zoek naar de juiste brommobiel voor u.

Een nieuwe brommobiel voor een vast bedrag per maand

Een nieuwe brommobiel rijden is betaalbaarder dan u denkt! Dankzij brom! kunt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden. En na twee jaar kunt u hem weer omruilen voor een nieuwe. Wij nemen de aanschaf, onderhoud, verzekering, alle reparaties en pechhulp voor onze rekening. Het enige dat u hoeft te regelen is de brandstof of de stroom.

Oh ja, het maandbedrag? Dat kan al vanaf € 399,- per maand.

Meer informatie? Bel ons op 055 – 541 88 33, mail ons op showroom@vanasapeldoorn.nl, kijk online of kom langs aan de Hattemse Beek.