Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

De nieuwe Ligier JS60. Stoer. Ruim. Luxe.

De nieuwe Ligier JS60

Een ware revolutie in de wereld van brommobielen; de nieuwe Ligier JS60. Deze nieuwe brommobiel is op alle gebieden een grote stap voorwaarts.

Het uiterlijk van de Ligier is op alle gebieden vernieuwd. Wat gelijk opvalt is het nieuwe en volwassen uiterlijk. Een stoer en groot front die de uitstraling heeft van een SUV. Met de verschillende chromen accenten heeft de Ligier een chique uitstraling. De LED dagrijverlichting geeft hem een sportieve tint, net als de 15 inch licht metalen velgen. Het dak is in hoogglans zwart uitgevoerd.

Niet alleen de buitenkant is aangepakt, ook van binnen is de Ligier vernieuwd. De met (skai)leer beklede stoelen zitten als gegoten. Het deels digitale en deels analoge display is overzichtelijk en laat alle informatie helder zien. De elektrisch bedienbare ramen en centrale vergrendeling met afstandsbediening zijn gebleven. Per direct is airconditioning ook standaard. Een hele fijne extra waarmee u in de zomer een koelere brommobiel heeft. Maar u kunt de airconditioning ook in de winter gebruiken. Beslagen ramen verdwijnen dan sneller en dat is een stuk veiliger. Aan de achterkant heeft de Ligier een parkeercamera. Dit maakt het inparkeren een stuk makkelijker en ook veiliger.

Verder heeft de nieuwe Ligier een veel ruimere kofferbak. Ruimte genoeg voor al uw bagage. Deze nieuwe versie heeft een lage vloer en geen tildrempel. Het in- en uitladen van uw bagage gaat heel eenvoudig en u heeft een zee aan ruimte.

Stuurbekrachtiging

Als noviteit heeft de Ligier ook standaard stuurbekrachtiging. Met name tijdens lage snelheden en tijdens het parkeren heeft u daar veel profijt van. Niet meer zwaar sturen maar met slechts 1 vinger het stuur draaien. Dat is natuurlijk heel erg comfortabel maar geeft ook meer controle over de brommobiel wat weer extra veilig is.

Wilt u meer informatie over deze Ligier? Of over brommobielen in het algemeen? Dat kan natuurlijk. We staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 055 – 541 88 33 en e-mailen naar showroom@vanasapeldoorn.nl. Maar voor de echte ervaring nodigen wij u graag uit bij ons op het bedrijf aan de Hattemse Beek 61 in Apeldoorn. Bent u slecht ter been en heeft u geen vervoer? Dan halen we u op en brengen u weer thuis.

Voor meer algemene informatie over brommobielen klikt u hier.