Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Accessoires

 • 2 kleuren lak
 • Onderhoudsboeken aanwezig
 • Schijfremmen voor
 • Sportuitlaat
 • Toerenteller

  Technische specificaties

  Vermogen
  110kW (150pk)
  Gewicht
  177

  Opmerkingen

  Hartelijk dank voor uw interesse in deze unieke Suzuki GSX-R 750.
  Los van zijn heerlijke rijeigenschappen is deze motor werkelijk een bijzonder verschijning en voorzien van diverse accessoires. Zo is het windscherm matzwart wat hem een stoere en robuuste uitstraling geeft. De valblokken aan de kuip en handvaten voorkomen eventuele beschadigingen. De handgrepen zijn verkort en er zit een andere, zeer sportief klinkende uitlaat op. Silencer is aanwezig en wordt meegeleverd. De zittingen zijn custommade en passen goed in de totale uitstraling en kleurstelling van de van de motor. Voorzien van velgstickers, en daarnaast diverse carbon kappen en carbonaccenten.
  Kortom een zeer unieke motor met die qua uitstraling helemaal af is en u vele jaren plezierige kilometers zal bezorgen.

  Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl.


  Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Ook voor het huren of leasen van een auto, bedrijfs- of personenbus en verhuiswagen kunt u bij ons terecht. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl. Telefonisch bereikt u ons op 055 - 541 88 33. Per e-mail op showroom@vanasapeldoorn.nl.

  We doen ons best om alle informatie volledig en juist te vermelden. Helaas lukt dat niet altijd. Zorg ervoor dat u alle belangrijke zaken controleert voor u tot aanschaf overgaat.