Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Shortlease en zakelijk huren

Zakelijk een auto huren of shortleasen

Op zoek naar een makkelijke en duidelijke oplossing voor uw wagenpark? Bij Autohopper van As bent u aan het juiste adres! Autohopper van As biedt heldere contracten aan, zonder addertjes onder het gras en inclusief verzekering. Zo bent u altijd snel (weer) mobiel, zonder hoge haal-en-breng kosten! Dit allemaal in de omgeving van Apeldoorn, Beekbergen, Lieren en Ugchelen.

Shortlease

Wilt u een auto die van alle gemakken voorzien is? Langer dan een maand een auto huren, maar dan toch flexibel blijven? Autohopper van As kan u helpen! Samen met ons kunt u snel inspelen op de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf.

Tegen een zeer scherp tarief kunt u een luxe uitgevoerde auto huren. Bij Autohopper van As zit u niet vast aan lange looptijden. Mocht u de auto eerder willen inleveren is dat geen probleem! Dit kan altijd, zonder boete. Kiest u voor zakelijke shortlease van Autohopper, dan profiteert u van full-operational lease met een flexibele looptijd.

Profiteer van de financiële voordelen van langer huren, zonder de financiële risico’s van leasen.

Waarom Autohopper?

  • Een uiterst scherpe prijs, inclusief verzekering
  • Rij vandaag al een nieuwe, luxe en schone auto
  • Altijd een professionele medewerker die u voorziet van advies op maat
  • Flexibele contracten zonder opzegtermijn

Elektrische auto huren?

U ziet steeds meer elektrische auto’s op de weg. Ook wij verhuren deze. De milieubewuste consument vindt dit een super uitvinding, helemaal nu de nieuwste auto’s een stuk verder kunnen rijden dan modellen van een paar jaar geleden.

Goedkoper dan u denkt

Een elektrische auto huurt u bij ons al vanaf € 49,- per dag. Ook voor deze auto’s geldt: Hoe langer u deze huurt, hoe goedkoper de prijs per dag wordt. Maar wat het huren van zo’n elektrische auto echt voordelig maakt: u krijgt een pasje mee waarmee u de auto gratis kunt opladen bij alle oplaadpalen in Nederland. Ja, ook bij Fastned. Voor € 49,- bent u dus echt klaar. En weet u? Het rijdt ook nog heerlijk.

Overtuigd? Klik hier om een auto te huren of kom eens bij ons langs.