Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Snel, eenvoudig en goedkoop een bus huren in Apeldoorn?

Een bus huren, voor ieder wat wils

Bij de autoverhuurtak van Autobedrijf van As, Autohopper van As kunt u een bus huren in Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo en omgeving. Gaat u heerlijk shoppen bij Ikea maar geen ruimte in uw auto? Wij hebben bestelwagens  staan van het formaat van een  Volkswagen Caddy tot aan  een Peugeot Boxer. Voor al deze bussen heeft u alleen een B rijbewijs nodig. Wij verhuren zelfs een bakwagen met elektrische laadklep.
Met de hele familie op vakantie of een grote klus en geen vervoer? Wij verhuren ook personenbussen, voor maximaal negen personen. Ook voor de personenbussen heeft u alleen een B rijbewijs nodig. Dit alles bij u om de hoek in Apeldoorn.

Alle informatie over de tarieven en voorwaarden vindt u op onze site. Wij zijn transparant in het verhuren van bussen en maken duidelijke afspraken met onze klanten. Wij spreken altijd een scherp tarief af met klanten. Zo levert Autohopper van As goedkoop een huur bus aan u of uw bedrijf.  Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat wij geen oude bussen aan u verhuren. U kunt de bussen huren voor één dag, een paar dagen of enkele maanden. Mocht u interesse hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw mobiliteitsbehoefte.

Autohopper van As maakt het erg aantrekkelijk om een bus te huren, met onze goede prijzen en service, vanuit Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo en omgeving. Wij hebben diverse bestelbussen beschikbaar voor de verhuur. Geeft u aan wat u zoekt, dan regelen wij het geschikte busje voor u. Ook heeft u de mogelijkheid om extra opties te kiezen zoals; een kinderzitje, een navigatiesysteem , een trekhaak en haal- en brengservice.
Wij maken graag heldere afspraken en daar mag u ons dan ook aan houden.

Gelijk uw bus reserveren? Dat kunt u hier doen.

Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s.