Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Verhuisbus huren in Apeldoorn?

Snel, eenvoudig en goedkoop uw verhuisbus of aanhanger huren

Heeft u verhuis plannen en wilt u hiervoor een verhuisbus huren? Bij Autohopper van As in Apeldoorn ben ut aan het juiste adres. Bij ons kunt u luxe en nieuwe verhuisbussen huren in verschillende formaten. Wij hebben zelfs een verhuisbus te huur met elektrische laadklep zodat u na de verhuizing nog iets energie over heeft voor een gezellige avond. Onze verhuisbussen mogen met een B rijbewijs bereden worden.

Voor een scherp tarief een verhuisbus huren? Kom dan langs bij Autohopper van As in Apeldoorn. Autohopper van As is aangesloten bij een landelijke autoverhuur module namelijk; Autohopper. “De no-nonsense autoverhuurder” daar staat Autohopper voor. Autohopper maakt het voor iedereen mogelijk eenvoudig en snel een auto te huren.

Autohopper van As staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar. Zo kan iedereen gemakkelijk vanuit Apeldoorn en omgeving een verhuisbus huren.
Heeft u niet veel huisraad? Dan volstaat een kleinere verhuiswagen. Wij hebben verhuiswagens/bestelwagens met een inhoud van 3m³ tot 20m. Om het verhuizen nog makkelijker te maken, zijn alle verhuisbussen voorzien van een laadvloer. Dat scheelt veel tillen en sjouwen. Heeft u een kleine huisraad? Dan heeft u misschien voldoende aan onze aanhanger met huif. Alle verhuiswagens zijn betrouwbaar en comfortabel. Verhuizen is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Kortom: Wij helpen u met verhuizen in of rondom Apeldoorn.

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u meer informatie over de tarieven en voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag heldere afspraken en daar mag u ons dan ook aan houden.  U kunt tegen een scherpe prijs een verhuisbus of aanhanger huren in Apeldoorn en omgeving. Wij verhuren busjes en verhuiswagens van goede kwaliteit.  U geeft aan wat u zoekt en wij zoeken daar de perfecte bus bij. Dat is nog eens verhuisservices op maat.

Direct uw verhuisbus of aanhanger huren? Dat kunt u hier doen.

Naast busjes verhuren wij ook personenauto’s.