Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Verkoop

verkoop-apeldoorn Leest u onderstaande informatie eerst goed door, op die manier weet u wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u bij ons een occasion koopt of wanneer wij voor u op zoek gaan naar een occasion voor u. Klik hier voor onze actuele voorraad.

Occasions

Er kunnen vele uiteenlopende redenen zijn om naar een andere auto op zoek te gaan. Een goed advies is belangrijk om de juiste keuze te maken, zeker omdat er met veel factoren rekening gehouden moet worden. Wanneer u een auto koopt, koopt u die niet alleen voor dat moment, u koopt hem ook voor de toekomst. In die toekomst kunnen uw wensen veranderen, het is daarom belangrijk om voordat u een andere auto koopt, te bedenken hoe uw wensen zich in de toekomst kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn er vele verschillende automerken, modellen en varianten. Dit maakt de zoektocht naar een andere auto eerder moeilijker dan makkelijker. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en geven wij u advies. Omdat wij niet verbonden zijn aan automerken kunnen wij u een écht onafhankelijk advies geven. Bekijk hier ons huidige aanbod van occasions.

Zoekopdracht

Doorgaans zijn er verschillende automerken en modellen die op uw wensen aansluiten. Hoewel wij altijd een breed en divers aanbod van auto’s hebben staan kan het zijn dat de auto die het beste bij uw wensen aansluit er niet bij staat. In zo’n situatie gaan wij graag voor u op zoek naar de juiste auto voor u. Hiervoor kijken wij eerst in ons klantenbestand, van deze auto’s kennen wij immers de historie. Vervolgens kijken wij binnen ons netwerk van collega autobedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij waar we wel en waar we geen auto’s willen kopen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u een auto koopt die aansluit bij uw wensen én die kwalitatief goed en betrouwbaar is.

Garantie

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden u daarom de zekerheid van BOVAG garantie. Indien u kiest voor BOVAG garantie bieden wij u 12 maanden garantie aan. Maar we kunnen ook maatwerk leveren zodat u uw volgende auto precies zo koopt dat deze het beste bij uw wensen aansluit.

Verzekering

Wanneer uw nieuwe auto op uw naam wordt overgeschreven moet deze ten minste WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd zijn. Als BOVAG lid bieden wij u naast de bekende BOVAG-garantie ook de BOVAG-autoverzekering aan. Lees hier meer over de uitgebreide en betrouwbare BOVAG-autoverzekering.

Overschrijving

Pas wanneer uw nieuwe auto op uw naam is overgeschreven kunt u uw auto echt van u noemen. In het verleden hebben wij diverse investeringen gedaan zodat wij hier ter plekke de overschrijving voor u kunnen regelen. Geen lange wachtrijen meer bij het postkantoor .