Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

De BOVAG Autoverzekering

De enige verzekeraar die onder de motorkap kijkt

autopech-in-het-buitenland

Wij willen u ontzorgen op het gebied van uw mobiliteit. We gaan hier verder in dan alleen een goed advies bij uw keuze voor een andere auto of bij een reparatie, u kunt ook voor uw autoverzekering bij ons terecht. Hierdoor kunnen wij u echt ontzorgen op het moment dat u onverhoopt een keer schade heeft aan uw auto. Wij regelen in dat geval namelijk alles voor u. Van het opnemen van de schade tot aan het repareren en de volledige afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Uiteraard helpen we u met het invullen van het schadeformulier wanneer u dat wenst.

Wat is het voordeel om uw autoverzekering bij ons af te sluiten?

Wij bieden u de BOVAG autoverzekering aan.
Deze autoverzekering is een initiatief van de BOVAG. BOVAG staat voor betrouwbaarheid met maximale zekerheid en sluit daarmee goed aan bij u als klant en ons als autobedrijf. Andere sterke voordelen zijn bijvoorbeeld geen eigen risico wanneer wij uw schade herstellen, de verschillende dekkingsmogelijkheden en het belangrijkste: u heeft alles op het gebied van uw mobiliteit op één plek geregeld. Daarnaast biedt de BOVAG autoverzekering u diverse unieke en goede voorwaarden tegen een vaak gelijke of zelfs lagere premie dan uw huidige autoverzekeraar.

Wilt u meer weten over de BOVAG Autoverzekering of een vrijblijvende offerte ontvangen? Kom dan gerust langs, wij staan u graag te woord om u uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Wanneer de BOVAG autoverzekering voordelen voor u biedt kunnen we gelijk een offerte voor u maken.