Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Ons team


Cor van As

Voor velen is Cor van As een bekende binnen het Autobedrijf. En dat is logisch. Van kinds af aan werkt Cor in het Autobedrijf. Onderaan begonnen als manusje van alles en sinds 1992 het roer overgenomen van oprichter C. van As senior.


Kees van As

Kees werkt sinds 2013 in het Autobedrijf en is vooral te vinden in de showroom. Wanneer u een andere auto zoekt kan hij u helpen bij het vinden van het juiste merk en model. Hebben wij dat merk en model op dat moment niet staan? Dan gaat Kees voor u op zoek. Binnen ons netwerk van klanten en bekende autobedrijven kunnen we altijd de juiste auto vinden. Ook úw volgende auto.


Han van den Top

Sinds de zomer van 2016 versterkt Han ons team. U ziet hem aan de balie en hoort hem aan de telefoon. Han stuurt de werkplaats aan en regelt de onderdelen voor uw auto. Wanneer u onverhoopt schade heeft dan zorgt Han dat alles met de verzekeringsmaatschappij geregeld en afgewikkeld wordt. Han houdt contact met u over het onderhoud en eventuele reparaties. Aan de hand van de vervangen onderdelen legt hij aan u uit waarom het nodig was om deze te vervangen.


Maikel Maassen

Maikel werkt al sinds 2005 bij ons en heeft zijn diploma tot 1e monteur al vele jaren op zak. Daarnaast heeft hij vele cursussen gevolgd (en blijft hij cursussen volgen) om de hedendaags en toekomstig techniek meester te blijven. Maikel is bovendien ook APK keurmeester.


Frank de Jong

Frank is bij ons begonnen als stagiair. De eerste stage beviel aan beide kanten zo goed dat hij ook zijn latere stages en zijn 1e monteursdiploma bij ons gehaald heeft. Frank gaat nu door voor zijn APK keurmeesterdiploma. Verder is Frank een echte brommobielkenner.


Esther van As

Esther zult u misschien niet heel vaak zien, maar dat maakt haar werk niet minder waardevol! Esther verzorgt de administratie en regelt veel zaken die zorgen dat ook alles buiten de techniek om goed verloopt