Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Auto huren in Apeldoorn-West

Auto huren bij Autohopper Van As Apeldoorn

Auto huren bij Autohopper van As Apeldoorn

Voordelig uw auto huren in Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen of Lieren en wilt u snel, eenvoudig en goedkoop een auto huren? Dan bent u bij ons, Autohopper van As, aan het juiste adres! U huurt bij ons nieuwe en luxe personenauto’s. Wij kunnen u ook voorzien van bestel- en personenbussen. Gaat u verhuizen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een aanhangwagen of verhuiswagen compleet met elektrische laadlift. Dit alles tegen scherpe tarieven en zonder addertjes onder het gras. Ook over de borg zijn we heel transparant. Hier vindt u daar meer informatie over.
Gelijk uw huurprijs berekenen en uw auto, bus of aanhanger reserveren? Dat kan hieronder! Of via deze link.

Heeft u speciale wensen of gewoon liever telefonisch contact? Bel ons dan op (055) 541 88 33, wij zijn telefonisch bereikbaar op onze reguliere openingstijden.

De no-nonsense autoverhuurder

Gaat u op vakantie met een groep of met uw gezin? Dan hebben wij personenbussen of een ruime station voor u. Brengt u een bezoek aan vrienden of familie, dan hebben wij voor u een compacte luxe auto. Wij hebben auto’s voor jong en oud. De tarieven zijn bij ons zeer transparant en zonder kleine lettertjes. Wij zijn ook aangesloten bij de BOVAG, wat wilt u nog meer? Dit is no-nonsens toch?!

Een bestelbus of verhuiswagen huren voor een scherpe prijs in Apeldoorn?

Gaat u verhuizen? Gefeliciteerd! Er komt veel op u af en er moet een boel geregeld worden. Klussen, schilderen, alles inpakken, uw verhuizing doorgeven en als uw nieuwe huis (bijna) klaar is: verhuizen. Maar hoe gaat u dat doen? Kiest u voor een (duur) verhuisbedrijf? Of trommelt u familie en vrienden op en huurt u voor een scherpe prijs een bestelbus of verhuiswagen? Hoe u ook gaat verhuizen, Autohopper van As heeft voor elke klus de juiste bus.
(P.S. de verhuiswagen heeft een elektrische laadklep, heel eenvoudig voor zware meubelen!)

Zakelijke markt en shortlease

Voor de zakelijke markt kan Autohopper van As veel voor u betekenen op het gebied van mobiliteit. Gaat u een nieuwe markt aanboren en wilt u optimale flexibiliteit behouden? Krijgt u een nieuwe of tijdelijke werknemer? Dan is shortlease een goede uitkomst. Helderheid in de tarieven, geen investeringen en u kunt iedere maand opzeggen.

Heeft u speciale wensen of gewoon liever telefonisch contact? Bel ons dan op (055) 541 88 33, wij zijn telefonisch bereikbaar op onze reguliere openingstijden.