Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Werkplaats

apk-werkplaats-apeldoorn

In onze werkplaats kunt u terecht voor al het onderhoud en alle reparaties aan uw auto of brommobiel, ook bij schade.
Dankzij onze ervaren monteurs die jaarlijks diverse cursussen volgen en het gebruik van kwalitatief goede onderdelen en gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw auto of brommobiel in een topconditie blijft.
Onderstaande een greep uit de werkzaamheden die wij verrichten:

APK

De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als APK, is een in Nederland (en zelfs in Europa) wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
Tijdens de APK keuring controleren wij uw auto op vele belangrijke punten. Bij eventuele gebreken nemen wij eerst contact met u op over de kosten van de noodzakelijke reparaties. Na afloop krijgt u van ons uw nieuwe keuringsbewijs.

Het rijden met een verlopen APK is strafbaar en wordt gecontroleerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Indien u doorrijdt met een verlopen APK kunt u hier een boete voor krijgen; in 2023 € 169,-. Let op: de RDW kan dit op afstand controleren, u hoeft dus niet staande gehouden te worden om een boete te krijgen!

Onderhoud en reparatie

Naast APK voeren wij ook al het onderhoud en alle reparaties aan uw auto uit. Dankzij onze gekwalificeerde monteurs en het gebruik van kwaliteitsonderdelen en gereedschappen bent u ervan verzekerd dat u auto altijd op de juiste manier onderhouden of gerepareerd wordt. Hierdoor worden eventuele extra herstelkosten in de toekomst voorkomen.
Indien er tijdens onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties naar voren komen nemen wij altijd eerst contact met u op over de kosten van hiervan. In overleg met u bekijken we dan wat de beste oplossing is voor u.

Schade

‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’, een gezegde dat voor iedereen herkenbaar is. Een paaltje dat over het hoofd gezien wordt of een steentje tegen uw voorruit die een ster veroorzaakt. Daarnaast bestaat er natuurlijk ook altijd de kans dat de schade aan uw auto door een ander wordt veroorzaakt. Een schade nooit leuk is, en u wilt niet dat een onbekend autobedrijf de schade aan uw auto hersteld. Daarom is het goed om te weten dat u juist dan ook op ons kunt terugvallen.
Voor goed schadeherstel is deskundigheid en vakmanschap nodig. Elke schade is namelijk anders en alleen door de juiste kennis en ervaring kan er maatwerk worden geleverd wat belangrijks is voor goed schadeherstel.

Het herstellen van een schade aan uw auto kost vaak veel geld. Gelukkig worden de meeste schades vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Als autobedrijf kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste autoverzekering, wij bieden u de BOVAG autoverzekering aan. Vele klanten hebben gekozen voor praktische en nuttige voordelen die de BOVAG autoverzekering u biedt. U leest er hier meer over.