Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Over ons – Autobedrijf van As

Bedrijfsprofiel

Als autobedrijf willen wij u als klant ontzorgen. Voor u houdt dat in dat u slechts 1 adres nodig heeft voor uw mobiliteit; het adres van Autobedrijf Van As. Wij verzorgen bijvoorbeeld al het onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto, adviseren u bij de aankoop van een andere auto en bieden u zelfs de mogelijk om uw autoverzekering en autofinanciering bij ons af te sluiten. Daarnaast ontzorgen wij u op het gebied van autoleasing, waarbij uw leasemaatschappij tegelijkertijd uw autobedrijf is. Wel zo makkelijk.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit en een goed en persoonlijk advies voorop. Een goed advies betekent voor u dat wij met u meedenken over het gebruik van uw auto. Zowel nu als in de toekomst. Een goed advies kan gaan over de aanschaf van een andere auto maar bijvoorbeeld ook over een eventuele reparatie. Kwaliteit betekent voor u dat er gekwalificeerde monteurs aan uw auto werken. Zij gebruiken kwaliteitsonderdelen en kwaliteitsgereedschappen bij alle werkzaamheden die zij uitvoeren. Alleen op die manier kunnen wij uw auto op de beste manier onderhouden en repareren.

De geschiedenis

In 1962 begon Cor van As senior aan het Oogstpad in Apeldoorn met het sleutelen aan auto’s in de garage bij zijn ouderlijk huis. Naast zijn werk als automonteur ging hij ’s avonds in zijn eigen tijd verder. Zijn vakmanschap ging als snel van mond tot mond en steeds meer mensen wisten hem te vinden. Totdat zijn klantenkring zo hard groeide dat hij er niet omheen kon: Garage Van As werd een feit. In 1963 nam hij zijn intrek aan de Orderparkweg waar het bedrijf verder groeide. Samen met zijn vrouw Eef maakte hij lange dagen om het bedrijf uit te breiden. Een van de zes kinderen, Cor junior, was al op jonge leeftijd dagelijks te vinden in de garage. Elk vrij uurtje besteedde hij aan het sleutelen aan auto’s en een praatje maken met de klanten. De naamsbekendheid groeide flink door. Garage Van As was in 1967 een van de eerste Mazda-dealers in Nederland.

Hattemse beek

In 1980 verhuisde het bedrijf naar het huidige adres, de Hattemse Beek ook in Apeldoorn. Garage Van As werd Autobedrijf Van As. In 1987 besloot Cor senior het Mazda dealerschap te beëindigen. In 1992 werd het bedrijf overgenomen door Cor junior. Deze besloot om het dealerschap van Subaru voor Apeldoorn en omgeving op zich te nemen. 10 jaar later, in 2002, koos Cor ervoor om het Subaru dealerschap te stoppen en daarmee als merkonafhankelijk autobedrijf verder te gaan. De gedachte daarachter is u als klant nog meer te kunnen bieden.

Verleden en toekomst

Ons bedrijf heeft een mooie historie waar we erg trots op zijn. Dit betekent niet dat we vooral achterom kijken. Wij zijn juist gegroeid door de moderne, technologische ontwikkelingen te blijven volgen. En dat doen we nog steeds. Alleen op die manier kan uw auto op de beste manier onderhouden worden.