Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Nieuws

Verhuizen? Gebruik een trappensteekwagen voor je wasmachine

Want met een trappensteekwagen is je wasmachine verhuizen een fluitje van een cent! Dankzij de sterwielen op de steekwagen ga je gemakkelijk de trap op en af. Ideaal voor grotere en zware spullen. Met de uitklapbare lepel staat je wasmachine stevig op de steekwagen en valt hij er niet vanaf.

Uiteraard kun je trappensteekwagen ook

Wij staan graag voor u en uw auto klaar

Autobedrijf van As staat voor u en uw auto klaarSinds 19 december zit Nederland in een harde lockdown. Gelukkig is onze werkplaats en verhuurafdeling op een normale manier geopend. Ook voor de aanschaf van een andere auto kunt u, ook nu, bij ons terecht. Maar, wel met

Juist voor lastige huurvragen kunt u bij ons terecht!

Afgelopen week hebben we voor een klant vier 9-persoonsbussen mogen inzetten. In de vakantieperiode zijn deze bussen doorgaans allemaal verhuurd. Met veel passen en meten hebben we de aanvraag toch kunnen invullen.

Bent u ook op zoek naar flexibele mobiliteit of heeft u een huurvraag?

Bel ons en wij regelen het voor u.

Lees meer

Datalek bij RDC, uw gegevens bij ons zijn niet gelekt

RDC, een databedrijf actief in de autosector, is op 24 maart geconfronteerd met een omvangrijk datalek. Een bestand met persoonsgegevens van klanten van autobedrijven is aangeboden op een forum en dat werd opgemerkt door een journalist van de NOS. Die deed vervolgens navraag bij RDC, omdat die de bron van de data leek te zijn.

Wij zijn open, maar…

… we houden ons natuurlijk aan de regels die er nu gelden. De showroom op ons bedrijf gesloten. Onze digitale showroom is wél gewoon open. U kunt al onze occasions hier vinden. Bellen en e-mailen mag gewoon, we kunnen u dus te woord staan! Een proefrit aan huis is ook mogelijk. Wij brengen de

De nieuwe Ligier JS60. Stoer. Ruim. Luxe.

Een ware revolutie in de wereld van brommobielen; de nieuwe Ligier JS60. Deze nieuwe brommobiel is op alle gebieden een grote stap voorwaarts.

Het uiterlijk van de Ligier is op alle gebieden vernieuwd. Wat gelijk opvalt is het nieuwe en volwassen uiterlijk. Een stoer en groot front die de uitstraling heeft van een SUV. Met

Borg, huursom en eigen risico helder uitgelegd

Wat is de borg? En hoe wordt het borgbedrag berekend? Dat leggen we hier uit.

De borg is het bedrag dat u betaald bij het ophalen van een huurauto. De borg bestaat uit twee delen; de huursom en het gekozen eigen risico. Samen noemen we dit de borg.

Een rekenvoorbeeld:

Stel u huurt bij ons

Een vlotte auto huren bij Autohopper van As in Apeldoorn?

Op zoek naar een compacte huurauto? Maar wel een die er vlot en sportief uitziet? Voorzien van 5 deuren, airconditioning en Bluetooth? Dan is deze kanjer de ideale partner voor u! Per direct te huur bij Autohopper van As in Apeldoorn.

Deze Peugeot is gloednieuw en staat te trappelen om u naar uw bestemming te