Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Nieuws

Datalek bij RDC, uw gegevens bij ons zijn niet gelekt

RDC, een databedrijf actief in de autosector, is op 24 maart geconfronteerd met een omvangrijk datalek. Een bestand met persoonsgegevens van klanten van autobedrijven is aangeboden op een forum en dat werd opgemerkt door een journalist van de NOS. Die deed vervolgens navraag bij RDC, omdat die de bron van de data leek te zijn.

Wij zijn open, maar…

… we houden ons natuurlijk aan de regels die er nu gelden. De showroom op ons bedrijf gesloten. Onze digitale showroom is wél gewoon open. U kunt al onze occasions hier vinden. Bellen en e-mailen mag gewoon, we kunnen u dus te woord staan! Een proefrit aan huis is ook mogelijk. Wij brengen de

De nieuwe Ligier JS60. Stoer. Ruim. Luxe.

Een ware revolutie in de wereld van brommobielen; de nieuwe Ligier JS60. Deze nieuwe brommobiel is op alle gebieden een grote stap voorwaarts.

Het uiterlijk van de Ligier is op alle gebieden vernieuwd. Wat gelijk opvalt is het nieuwe en volwassen uiterlijk. Een stoer en groot front die de uitstraling heeft van een SUV. Met

Borg, huursom en eigen risico helder uitgelegd

Wat is de borg? En hoe wordt het borgbedrag berekend? Dat leggen we hier uit.

De borg is het bedrag dat u betaald bij het ophalen van een huurauto. De borg bestaat uit twee delen; de huursom en het gekozen eigen risico. Samen noemen we dit de borg.

Een rekenvoorbeeld:

Stel u huurt bij ons

Een vlotte auto huren bij Autohopper van As in Apeldoorn?

Op zoek naar een compacte huurauto? Maar wel een die er vlot en sportief uitziet? Voorzien van 5 deuren, airconditioning en Bluetooth? Dan is deze kanjer de ideale partner voor u! Per direct te huur bij Autohopper van As in Apeldoorn.

Deze Peugeot is gloednieuw en staat te trappelen om u naar uw bestemming te

Een nieuw gezicht

Sinds kort komt u een nieuw gezicht tegen bij ons op het bedrijf; Dylan in ’t Hof. Per 1 september versterkt hij het werkplaatsteam. Dylan volgt de opleiding tot 1e autotechnicus en gaat daarna door voor zijn APK bevoegdheid. Dylan is een gepassioneerd autoliefhebber en onderhoudt met plezier uw auto. Dylan en Bas zorgen er

Op zoek naar een andere auto? Dit is hét moment!

Bent u op zoek naar een andere auto? Dan is dit hét moment om er 1 uit kiezen! Vindt u tussen 1 juni 2020 en 31 juli 2020 uw nieuwe auto via AutoTrack en doet u mee met de aankoopactie? Dan maakt u kans op geldprijzen!

Iedere dag maakt AutoTrack 1 iemand blij met €