Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Op zoek naar een andere auto? Dit is hét moment!

Autotrack verkoopactie, win tot € 15.000,-

Bent u op zoek naar een andere auto? Dan is dit hét moment om er 1 uit kiezen! Vindt u tussen 1 juni 2020 en 31 juli 2020 uw nieuwe auto via AutoTrack en doet u mee met de aankoopactie? Dan maakt u kans op geldprijzen!

Iedere dag maakt AutoTrack 1 iemand blij met € 1.000,-. En aan het einde van de actieperiode wordt er zelfs € 15.000,- uitgekeerd.

Meedoen? Leuk en spannend! Maar hoe doet u mee? Dat is heel eenvoudig. Zoek uw volgende auto op AutoTrack, vul het deelnameformulier in en u doet mee. Al onze auto’s staan op AutoTrack, maar u kunt ze ook hier vinden.

We hebben een grote verscheidenheid aan auto’s staan. Staat uw ideale auto er niet bij? Zoekt u net een andere kleur of bouwjaar? Geen probleem! Wij gaan voor u op zoek naar de auto die bij uw wensen past. Daarnaast controleren we uw volgende auto. Dit doen we in verschillende databases en vervolgens ook op locatie. Zo weet u zeker dat uw volgende auto niet alleen bij uw wensen aansluit, maar ook dat deze technisch goed is en u er op kunt vertrouwen daar lang mee te doen.