Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Uw auto gratis schoon én besparen op uw autoverzekering?

De gratis Nationale Autowasbon bij aanvraag van een BOVAG autoverzekering offerte

Dat is dubbelop feest en dat kan nu bij Autobedrijf van As. Wanneer u tussen 1 september en 1 november een offerte voor de BOVAG autoverzekering aanvraagt, krijgt u een Nationale Autowasbon. Hiermee kunt u gratis uw auto laten wassen bij verschillende autowasstraten in Apeldoorn.

Iedereen die een offerte aanvraagt krijgt een Autowasbon. Dus geen “maak kans op” actie, lotterij of “korting op” . Nee, iedereen die een offerte aanvraagt krijgt de gratis Autowasbon.

De offerte voor uw autoverzekering kunt u telefonisch bij ons aanvragen. Maar langs komen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook. In alle gevallen bereken we direct de premie voor u en weet u gelijk waar u aan toe bent. Offerte niet interessant voor u? Dan krijgt u nog steeds de Autowasbon. U heeft dus niets te verliezen, alleen maar te winnen.

Is de offerte wel interessant voor u? Dan regelen wij graag de overstap voor u; het opzeggen van de oude autoverzekering en het ingaan van de nieuwe sluit dan naadloos op elkaar aan.

Belt, mailt of komt u snel langs?

055 – 541 88 33

info@vanasapeldoorn.nl

Hattemse Beek 61, 7335 PB in Apeldoorn

Voordelen van de BOVAG autoverzekering

De BOVAG heeft een goede premie. Maar dat zegt natuurlijk iedere verzekeraar. De premie is het gemakkelijkst te vergelijken. De voorwaarden die daar bij horen vaak niet. Het is goed om te weten dat de BOVAG goede voorwaarden heeft.

Een voorbeeld is dat in geval van schade u gratis een vervangende auto van ons mee krijgt.

Daarnaast brengt het ook een stuk gemak met zich mee. U heeft dan 1 adres waar alles rondom het herstellen van de schade geregeld worden. Wij verzorgen het contact met de verzekeringsmaatschappij en schade-expert en de planning rondom het herstel. Uw vervangende auto staat bij ons voor u klaar en levert u ook weer bij ons in. Zo blijft u mobiel.