Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

NIEUW! Stuurbekrachtiging op uw brommobiel

Ligier JS50L sport ulitmate brommobiel met stuurbekrachtiging

Per direct hebben Microcar en Ligier een geweldige nieuwe fabrieksoptie beschikbaar; elektronisch geregelde stuurbekrachtiging.

Niet dat de modellen van Microcar en Ligier zwaar sturen, maar in hun constante zoektocht naar verbetering bieden zij nu op alle modellen met de stille en zuinige DCI motor stuurbekrachtiging als fabrieksoptie aan. Bij langzaam rijden en inparkeren is de bekrachtiging het sterkst. Bij hogere snelheid neem deze af om een goed en stevig stuurgevoel te houden.

De stuurbekrachtiging is elektronisch geregeld. Hierdoor is het effect op het brandstofverbruik veel kleiner dan bij conventionele hydraulische systemen.

Het grote voordeel is natuurlijk meer comfort. Sturen kost minder kracht en in- en uitparkeren gaat veel eenvoudiger. Sturen kan bij wijze van spreken met 1 vinger. Maar ook de veiligheid profiteert van de stuurbekrachtiging. U heeft meer controle over uw brommobiel.

Deze belangrijke voordelen maken de meerprijs van € 495,- meer dan waard.

De combinatie van een Microcar of Ligier met DCI motor en stuurbekrachtiging is de beste combinatie die op de gehele brommobiel markt verkrijgbaar is.
De beste, of zelfs enige manier, om dat met zekerheid te kunnen zeggen is door zelf een proefrit te maken. Graag nodigen wij u daarvoor uit! U kunt voor het vergelijk modellen met en zonder stuurbekrachtiging uitproberen.

Belt u met ons voor het maken van afspraak? U kunt ons bereiken op 055 – 541 88 33.

Voor de aanschaf van een brommobiel kunt u bij ons terecht. Maar ook voor het leasen van een brommobiel zijn wij uw partner. Met het brom! abonnement leaset u uw Microcar of Ligier voor een vast bedrag per maand. Dit kan al vanaf € 199,- per maand. Enkel de kosten voor brandstof en verzekering komen hier bij. Deze zitten niet in het maandbedrag omdat deze per persoon verschillen. Goed om te weten is dat u ook voor stuurbekrachtiging kunt kiezen wanneer u een brommobiel leaset via het brom! abonnement.

Meer informatie over brommobielen? Klik hier