Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Nieuws

Verhuizen? Op zoek naar een bakwagen?

Yes! Dit weekend helpen we weer veel mensen om te kunnen verhuizen. Met onze praktische en ruime bakwagens ben je snel over naar je nieuwe woning. Dankzij de praktische vierkante laadruimte die ook nog eens lekker hoog is gaat er meer in dan je denkt. De laadklep helpt je met de zware spullen inladen.

Verhuis

“Achter een elektrische auto kan geen trekhaak” Natuurlijk wel!

Er komen steeds meer elektrische auto’s op de markt. Deze vervangen auto’s met brandstofmotoren. Een veel gehoord argument tegen de elektrische auto is dat er op een elektrische auto geen trekhaak kan. Maar het tegendeel is waar.

Steeds meer elektrische auto’s mogen een stevig gewicht trekken. De Volkswagen ID.4 mag bijvoorbeeld 1.000kg trekken. Genoeg voor

Verhuizen? Gebruik een trappensteekwagen voor je wasmachine

Want met een trappensteekwagen is je wasmachine verhuizen een fluitje van een cent! Dankzij de sterwielen op de steekwagen ga je gemakkelijk de trap op en af. Ideaal voor grotere en zware spullen. Met de uitklapbare lepel staat je wasmachine stevig op de steekwagen en valt hij er niet vanaf.

Uiteraard kun je trappensteekwagen ook

Wij staan graag voor u en uw auto klaar

Autobedrijf van As staat voor u en uw auto klaarSinds 19 december zit Nederland in een harde lockdown. Gelukkig is onze werkplaats en verhuurafdeling op een normale manier geopend. Ook voor de aanschaf van een andere auto kunt u, ook nu, bij ons terecht. Maar, wel

Juist voor lastige huurvragen kunt u bij ons terecht!

Afgelopen week hebben we voor een klant vier 9-persoonsbussen mogen inzetten. In de vakantieperiode zijn deze bussen doorgaans allemaal verhuurd. Met veel passen en meten hebben we de aanvraag toch kunnen invullen.

Bent u ook op zoek naar flexibele mobiliteit of heeft u een huurvraag?

Bel ons en wij regelen het voor u.

Datalek bij RDC, uw gegevens bij ons zijn niet gelekt

RDC, een databedrijf actief in de autosector, is op 24 maart geconfronteerd met een omvangrijk datalek. Een bestand met persoonsgegevens van klanten van autobedrijven is aangeboden op een forum en dat werd opgemerkt door een journalist van de NOS. Die deed vervolgens navraag bij RDC, omdat die de bron van de data leek te zijn.

Wij zijn open, maar…

… we houden ons natuurlijk aan de regels die er nu gelden. De showroom op ons bedrijf gesloten. Onze digitale showroom is wél gewoon open. U kunt al onze occasions hier vinden. Bellen en e-mailen mag gewoon, we kunnen u dus te woord staan! Een proefrit aan huis is ook mogelijk. Wij brengen de

De nieuwe Ligier JS60. Stoer. Ruim. Luxe.

Een ware revolutie in de wereld van brommobielen; de nieuwe Ligier JS60. Deze nieuwe brommobiel is op alle gebieden een grote stap voorwaarts.

Het uiterlijk van de Ligier is op alle gebieden vernieuwd. Wat gelijk opvalt is het nieuwe en volwassen uiterlijk. Een stoer en groot front die de uitstraling heeft van een SUV. Met