Autobedrijf van As
50 jaar lid van BOVAG

Nieuws

Nieuwe Autohopper huurauto

Ken je dat? Paniek in de parkeergarage na een dagje winkelen. Waar had ik die auto nou staan? Met deze Peugeot 108 overkomt u dat niet zo snel meer. Met zijn kekke kleurtje valt hij goed op en vindt u uw huurauto makkelijk terug.

Dit leuke autootje is voorzien van veel

Afgelopen week hebben wij deze stoere Microcar (brommobiel) af mogen leveren. Dit maal onder het concept van Brom! Met dit concept rijdt u een brommobiel voor een vast bedrag per maand! Dit is al mogelijk vanaf € 199,- per maand. Het enige wat u nog zelf hoeft te regelen is de verzekering. Veilig, warm

Het zonnetje schijnt en ik voel al de eerste lentekriebels opkomen. Nu liep ik een rondje door de showroom en zag dit plaatje weer staan en wilde deze niet voor mijzelf houden, stiekem wel natuurlijk…. De Abarth 500C 595 Turismo. Ik heb nu al zin om er een rondje mee te rijden in het

Vandaag hebben wij, helaas, afscheid genomen van Han van den Top. Hij heeft geruime tijd bij ons gewerkt in de functie van receptionist-chef werkplaats. Wij willen Han bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan!

Nieuwe vacature

Aangezien Han ons heeft verlaten zijn wij op zoek naar

Wat een weer hè, gister. Koud, nat en glad. Heb je toch plannen om te gaan verhuizen? Wij hebben onze verhuisbussen en bestelbussen allemaal voorzien van winterbanden. Zodat jij veilig de weg op kan in en rond Apeldoorn!

Wilt u de onderstaande bakwagen reserveren? Klik dan hier en jij wordt doorgestuurd naar de reserveringpagina

Wintersportactie

Bent u van plan om dit jaar op wintersport te gaan met familie, vrienden of kennissen? Wij hebben een leuke aanbieding voor u. 

Huurt u 1 week een ruime, grote stationwagen of personenbus dan krijg je:

  • 1.400 vrije kilometers (normaal 700 vrije kilometers)
  • Winterbanden met sneeuwkettingen (normaal 9,- per dag)
  • Navigatie (normaal

Zakelijk een auto huren of shortleasen

Op zoek naar een makkelijke en duidelijke oplossing voor uw wagenpark? Bij Autohopper van As bent u aan het juiste adres! Autohopper van As biedt heldere contracten aan, zonder addertjes onder het gras en inclusief verzekering. Zo bent u altijd snel (weer) mobiel, zonder hoge haal-en-breng kosten! Dit allemaal

*Deze actie is inmiddels verlopen.

De zomervakantie duurt nog even, maar met deze temperaturen dromen wij al weg. Bent u van plan om in juli of augustus op vakantie te gaan, maar u heeft nog geen auto geregeld? Bij Autohopper krijgt u 20% korting op uw factuurbedrag in de maanden juli en augustus.

De spelregels:

*Deze actie is inmiddels verlopen.

Autohopper pinksteractie: 2+1 gratis!

Bent u van plan om op pad te gaan met Pinksteren en wilt u hiervoor een auto huren? Dat kan nu voordelig bij Autohopper Apeldoorn-West. Met Pinksteren krijgt u namelijk tweede pinksterdag er GRATIS bij!

Deze actie is inclusief:

  • BTW
  • Verzekering en pechhulp
  • 100 vrije